Ajankohtaisuuksia

merkittäviä päiviä juhannuksesta jouluun sekä auringosta sateeseen

Puumalan saaristoreitti oli maisemaltaan vaihtelevan kaunista ja maastoltaan melkoisen mäkistä. Tasaista tai suoraa tietä ei tarvinnut pitkiä pätkiä "kärvistellä" ja meno olikin lähinnä jatkuvaa ylä- tai alamäkeä sekä mutkaa ja käännöstä.

Aamulla herätessä reissuunlähtöpäivänä ulkona on märkää, taivas harmaana ja vettä vihmoo tasaista tahtia taivaalta.

Nyt en aio kertoa mitään reissuopastarinaa, en mainosta, moiti enkä kehuskele. Mietiskelenpä tässä vaan omiani, kesälomareissun tiimoilta helteisellä Kreetalla.

Vietin juhannukseni saaressa, perheeni miesvoittoisessa seurassa, kauniin kimaltelevan veden äärellä, auringonpaisteesta nauttien ja linnunlaulun ympäröimänä.

Lähdin kamerani kanssa pyöräretkelle ihanan raikkaaseen ja sateen huuhtelemaan luontoon.

Heräsin aamulla linnunlauluun ja mukavan raikkaan kesäilman tuulahdukseen pikkuisen tuuletusikkunan raosta. Siitä on suunnilleen vuosi, kun viimeksi olen niin voinut herätä.

Mielikuvitukseni ei pidä paineesta, eikä luova mieleni pakottamisesta. Siksi odotan rauhassa oikeaa tunnetta vaikka vähän pidempääkin, ennenkuin sallin itseni avata keskeneräisiä ajatuksiani näkyviksi. Kesän tulo, riittävä aika ja metsään pääsy ovat ihan avainasemassa luovuuteni pulppuamiseen.

Elämäntapojeni kalibrointi ja hienosäätö astetta terveellisempään suuntaan, ovat vaatineet vähän keskittymistäni viimeaikoina, siitä viimeaikainen hiljaiselonikin.

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!