Kutsumattomien vieraiden juomajuhlat 

28.8.2017

Tiedätkö ne vieraat, jotka tulevat kylään pyytämättä, livahtavat ovenraosta vaivihkaa edes tervehtimättä ja oleskelevat sitten omissa oloissaan kuin kotonaan, viihtyvät hyvin porukoissa ja pyrkivät kyläilemään aina juuri isommalla joukolla?

Mietin, miksi pitää tunkea väkisin aina kerran vuodessa, kaikki kerrallaan ja juuri syksyllä?

Siinä tarjoilet sitten vieraillesi mitä ihmeellisempiä coctaileja keskellä päivää, ellei jo heti aamusta? Nämä vieraat nimittäin odottavat juhlia ja jos niitä et heille tarjoa, järjestävät he sitten lupaa kysymättä bileet itse, sinun kotonasi ja hajaantuvat vain hetkeksi, jos yrität hätistellä heitä tiehensä. Ja minkälaiset vieraat saavatkaan sinut piilottamaan herkut ulottuviltaan. Eivät edes loukkaannu piilotteluyrityksistäsi?! Nämä vieraat tuntuvat jopa päinvastoin innostuvan piiloleikeistä, ottavat haasteena ja etsivät herkkuja itse, röyhkeän omatoimisesti.

Mikä saakaan sinut innostumaan siivoamisesta niin, että tekee mieli kuurata joka kolkka ja kolkan nurkkakin, vaikka vieraasi eivät olekaan mitään fiinejä vieraita, ennemminkin päinvastoin! Röyhkeyden huippuja!

Yhteiskuvaan eivät vieraat tietenkään suostu, siksi kuvaan osuukin vain heille tarjotut juomansa, aikuisille ja lapsille omansa.

Olen tehnyt etikka-tiskiaine-coctaileja, pyyhkinyt ja pessyt pintoja ahkerasti, piilottanut marjat, hedelmät ja vihanneksetkin! Olen imuroinutkin näitä mokomia kiusankappaleita ja ne tuntuvat vaan jatkavan juhlintaa?!

BANAANIKÄRPÄSET! Ne on täällä taas!

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!