Muutamat huurteiset aamutuimaan

20.10.2017

Reippaasti lämmintä päälle ja menoksi, jotta ehtisin syksyn ensimmäisille "huurteisille". 

Eilen vielä kävin aurinkoisella 25km pyörälenkillä kauniissa maalaismaisemissa ja mietin, mahtaako olla viimeisiä pidempiä pyörälenkkejäni? Tuntui niin hyvälle hengästyttää itseään ylämäissä, rullailla palautellen tasaisilla sekä hurvitella sitten alamäkiäkin menemään.

Tänä aamuna ikkunasta näkyikin sitten hyisen huurteinen maisema ja eilisen pyörälenkkini jättänyt tunne istumalihaksissa ja muisto eilisten ylämäkien hapotuksista jaloissa, ohjasikin ajatukset mielummin palauttelevalle kävelylenkille kameran kanssa. Toivottavasti pyörälenkkejäkin pääsee vielä kuitenkin tekemään.

Lämpötila oli yön ollut pakkasen puolella ja taivaalla loistava aurinko oli alkanut jo lämmittää ja sulattaa huurteisia pintoja.  Huurre tekee kaikesta kuin sokerikuorrutteisia ja tässä muodossa oleva sokeri sopiikin erinomaisesti ruokavaliooni, varsinkin kun se nautitaan silmien kautta.

Huurteiset lehdet, havut, sammalet, heinät ja kukkaset, kimaltelivat upeasti auringonpaisteessa. Ehdin ikuistaakin muutamia huurteisia, ennenkuin aurinko ne lämmitti ja sulatti.

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!