Uusi vuosi 2018

04.01.2018

Vuosi vaihtui ja olisi aika aloittaa uudelta pöydältä, vaan mitä jos "vanha pöytä" toimii ja palvelee tarkoitustaan vielä ihan hyvin. Mihin siis tarvitsisin uutta? Miksi vaihtaa hyvin toimivaa?

Uusi kiiltävä houkuttelee, mutta vanhassa patinoituneessa on selvästi enemmän luonnetta ja lämpöä.

Mitä tuo mukanaan tämä uusi alkava vuosi?

Uusia elämyksiä, seikkailuja ja oivalluksia. Myös niitä jo kerran hyväksi havaittuja tapoja. Ihan kaikkea ei pidäkään uudistaa.

Vanhoja, lämpimiä ihmissuhteita tai vähän uudempiakaan tuttavuuksia en vaihtaisi mihinkään. Silti uudet tuttavuudetkin ovat tervetulleita.

Olen luottavainen, että asiat tapahtuvat juuri niin kuin niiden kuuluukin mennä, siksi en huolehdi turhaan tulevasta, haaveilen kuitenkin. Voin elää tässä ja nyt, vastaan ottaen päivän kerrallaan ja kaiken sen mitä kukin päivä tuo tullessaan ja siitäkin huolimatta mieleeni hiipii jo suunnitelmia tulevaisuuteen.

Katse eteenpäin, kädet levällään ja jalat vahvasti maata vasten juuri tässä kohtaa, se on se juttu. 

"Katseeni eteenpäin" on seuraavaa: Tiedän jo tulevaan kesään sisältyvän parikin seikkailua ja ne ajavat eteenpäin kuin porkkana jäniksen nenän edessä. Nyt keskityn pitämään itseni siinä kunnossa, että retkeni toteutuvat tavalla, jolla haluan niiden toteutuvan. Tämä jänis pakkaa "porkkanaraviin" mukaan retkeilytarvikkeet, tuulenpitävää vaatetta ja mahdollisesti vielä pyöränkin.

Toivon terveyttä, joka sallii minun kantaa itseni paikkoihin, joissa tunnen oloni erityisen hyväksi...kyllä, ilkikurinen ystäväni, "vaikkapa halailemaan niitä puitakin".

Jos metsämaisemasta nauttiminen tekee minusta jotenkin erikoisen, olen sitä rinta rottingilla ja isolla E:llä. Erikoinen on jotain ihan omanlaistaan ja siksi erikoisen hyvä.

Olen tosi onnellinen ja etuoikeutettu, että minulla on kotini lisäksi paikka, joka tekee minulle hyvää ja jossa voin tuntea olevani turvassa. Se on paljon, eikä ollenkaan itsestään selvää. Toivon että kaikilla olisi sellainen paikka, olipa se kullekin mitä tahansa tai missä tahansa.

Kannustan kuunteleman 

omaa sydäntä

mikä tuntuu itselle oikeaksi ja rauhoittaa. 

Toisten mielipiteet on sallittuja ja hyvä

kuulla, mutta edelleen heidän omiaan.


Ohjaako sinua oma sydän vai toisten mielipiteet?

Tiedät itsellesi oikean.

Luota.

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!