Täydellinen...

metsän menninkäinen

Käytän harvoin hienoja sivistyssanoja, mutta käytän niitä sanoja, jotka sanavarastooni luontevasti istuu ja taivutan niistä asiani toivottavasti ymmärrettävään muotoon....rautalankaa en kuitenkaan ole tarvinnut.

Tekstiä syntyy ihan vaikka kärpäsestä, eikä jälki ole aina ihan täydellistä. Vaikka kaikki pilkut ja väliviivat ei aina osuisikaan ihan oikeaan paikkaan, annan tekstini elää juuri niin epätäydellistä elämäänsä, mitä siitä kulloinkin tulee. Tähän kohtaan sopiikin siis nöyrin anteeksi pyyntöni sinulle.

En itse osaa soittaa mitään soitinta, mutta osaan kyllä arvostaa muiden taitoja tällä saralla ja olen kiitollinen siitä, että pystyn kuulemaan, aistimaan ja nauttimaan toisten taituroinnista.

Olen vain kohtalainen ns. "suihkulaulaja", mutta nautin kovasti saadessani laulaa muiden mukana ja saadessani taitavammiltani tukea, pääsen joskus itsellenikin yllättäviin oktaaveihin.

Monet kerrat olen jälkeenpäin saanut nauraa, erästä hyvin kuvaavaa tilannetta taannoin, kun edesmennyt isäni kerran totesi, laulaessani hänelle syntymäpäiväonnittelua puhelimessa: "Ai, en tiennytkään, että osaat laulaa moniäänisesti?!"

En uhku urheilullisuutta tai näytä napakalta, mutta saan liikutettua itseäni omin lihasvoimin, vaeltaen ja pyöräillen tarvittaessa pitkiäkin matkoja, nauttien liikunnasta luonnossa.

Ruoanlaittoni on vaihtelevasti luokkaa: "Oho, onnistuin!" tai "Hups, haluatteko sittenkin pinaattilettuja?!" En siis ole perinyt äitini erinomaista ruoanlaittotaitoa, mutta olen saanut pidettyä perheen (keitoksistani huolimatta) hengissä, juurikin äitini antamilla neuvoilla. Appiukkonikin on kerran saanut kokea "kauhukastikkeeni" ja sen jälkeen on salaattiosasto ollut ruokalaji, jonka tekoon minut on päättäväisen hienovaraisesti ohjattu.

Vaatekaapissani on Louis Vuittonin ja Pradan sijaan, Kontiota ja Gore-texia. Iltapuvun virkaa toimittaa mieluiten vähän virttynyt yöpuku ja jakkupuvun sijaan pukeudun mielummin siihen "tyrmistyttävään" tuulipukuun.

Juhlia varten näen vähän vaivaa pukeutua, viettäen naisille tuttuja tuskaisiakin hetkiä vaatekaapilla ja välillä taas tälläydyn vähän itsenikin iloksi.

Pörröinen tukka ja karvaiset varpaat... no, ei mennä ulkonäköön ihan niin yksityiskohtaisesti!

Minä, täydellisen epätäydellinen ihminen.

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!