Välillä takkuaa 

...vähän muukin kuin tukka

Aina ei asiat luista ihan niin hyvin kuin itse haluaisi ja silloin on vaan otettava tilanne oppimisen kannalta. Kaikki ei ihan niin helposti mene ainakaan heti, mutta voivottelustakaan ei paljon apua taida olla. Jos joku asia takkuaa, ihan varmasti joku toinen onnistuu... Siitä vaan härkää, mistä sattuu vauhdissa kiinni saamaan! Meno voi ehkä olla alkuun pomppuista tai tyssätä tyylikkääseen tyssähdykseen, mutta ainakin tuli yritettyä. Maankamarakin löytyy aina lopulta, vaikka millaisella ilmalennolla...siitä painovoima pitää kyllä huolen!

Henkilökohtaisena "takkunani" on nyt pieni jalkavaiva, joka estää kunnolla metsään pääsemistä, mutta silloin kaivan vaikka omasta pihasta luonnon aarteet esiin. Tällä kertaa aurinko ja uusi kamera motivoi liikkeelle! (Enkä suinkaan tarkoita, etteikö minulla tämän kummoisempia takkuja koskaan olisikaan, en vaan halua monistaa negatiivisuutta ja siksi pidättäydyn näissä pienissä "harjalla selvitettävissä takuissa").

Pieni haparointi oikuttelevan polven kanssa ja vähän oudon kamerankin kanssa saattaa vähän vaikuttaa kuvien kekseliäisyyteen, mutta ilokseni suostui kauan jahtaamani lumen kimallus tulemaan esiin kuvissa. Ihan kuin minua olisi vähän lohduteltu "herkkupaloilla"?!

On mielenkiintoista, miten vire ja mielikuvitus voikin takkuilla hetkisen, kun joku osatekijä muttuu rutiineissa, oli muutos sitten nega- tai positiivinen (anteeksi kieliopillinen kujeiluni).

Intohimoisen amatöörikuvailijan ominaisuudessa, pelkkä kameran muodon ja koon muutos (ehkä vähän jalkakipukin?), sai hetkeksi mielikuvituksen ihan jähmettymään. Kuvauskohteet tuntuivat piiloutuvan katseeltani?

Kuorossa laulaessa (toinen mieluisa harrastukseni), ihan vaikka vaan istumasta yhtäkkiä seisomaan noustessa, opetellut laulun sanat katoavatkin mielestä?...puhumattakaan koreografioista, kunnes laulun sanat, sävel ja liike linkittyvät ja siirtyvät lihasmuistiin?! 

Siitä sitten vaan sitkeästi eteenpäin ja vieraasta tulee tuttua sekä uudesta rutiinia... kohta jo mielessäni ihmettelen, mikä siinä muka olikaan niin vaikeaa?!

Pidemmittä puheitta tämän päivän kuvaharjoitukseni: "oman pihan satoa"

2017 Katri Kauria, Luonnon kanssa hippasilla, kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!